Liten vus

Liten vus

"Veckans UFO"

leksakerPosted by Liten vus 28 Sep, 2010 21:45
På bloggen Marias garnhändelser antog jag en ny utmaning igår; Veckans UFO.
Ett jättebra initiativ för här finns det en del UFOn som ligger och gnager på samvetet..

Reglerna lyder som följer:

> Som UFO räknar jag ALLA projekt startade innan idag.

> Jag måste inte arbeta bara på detta projekt, men ge det lite omsorg vid varje tillfälle jag sätter mig ner hemma och handarbetar. Det skall vara roligt att vara med garn.

> Jag kan välja att inte fortsätta med projektet, men då måste jag ge bort det, repa upp det eller något annat så att det inte finns kvar i UFOkorgen.

> Jag måste inte göra klart projektet under vecka.

>Veckans UFO får inte vara samma projekt 2 veckor i rad, men jag får givetvis jobba vidare på projektet parallellt med mitt nya veckans UFO.

Den här veckan blir det de virkade Barbabarnen som ska få lite extra uppmärksamhet, det är inte ett så gammalt UFO men det är ett jag verkligen vill ha klart men jag tycker vikning är rätt tråkigt :ooops: .
Det är inget stickprojekt men det är ett garnprojekt och det bbehöver verkligen mer uppmärksamhet!

Såhär såg de ut sist jag fotade och sen dess har det inte hänt så mycket, den Barbafin (lila) är virkad ända upp till toppen och ser ut som Barbalala (grön) och Barbabok (orange) är virkad upp till halsen men thats it..

Det var meningen att de skulle bli en fin födelsedagspresent till en liten flicka men det hinner jag inte ens om jag virkar dygnet runt.


Material: Paris bomullsgarn i alla figurerna. Den svarta virkas med en tråd Paris och en tråd mohair.

Mönster: De är virkade efter mönstret på bloggen Pias hobby, enkelt även för en som aldrig virkat efter mönster förut. Tummen upp!

Kommentar: Inte så mycket att kommentera. Jag behövde göra virkmarkörer för att hålla reda på var varven börjar.