Liten vus

Liten vus

Njutbara nejlikor

mammaPosted by Liten vus 22 Oct, 2010 22:30
Vissa saker blir bara så bra! Den här tunikan är min favorittröja just nu, alla kategorier. Den är mjuk, den har personlighet, den är skön, den har fickor, den har rätt storlek och den är MIN. Den är dessutom en "Liten vus" \o/ .Material: Tryckt singeljersey (95% bomull, 5% lycra) fyndad på Ohlssons tyger. Klarblå muddväv speciellt vald för att gå ton i ton med de tryckta nejlikorna, också den från Ohlssons tyger.

Mönster: Tunikamönster från Ottobre som jag sytt annorlunda än beskrivningen instruerade. Muddkanterna fanns inte alls med på orginalmönstret bla.

Kommentar: Hade jag mer tid skulle jag rita mina mönster själv från första linjen eller i alla fall från grundmallar. Men just nu är jag jätteglad åt alla bra mönstertidningar som finns! Utan dom skulle varje plagg ta tre gånger så lång tid att få färdigt. Jag tycker också det är spännande att testa någon annan konstruktörs lösningar, alla gör vi saker på vårt eget sätt. Det har verkligen öppnat ögonen för mig att sy efter någon annans mönster, det är helt nytt för mig.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by boosten 03 Jan, 2011 12:03

Åh vilken fin! Precis såna letar jag efter på Tradera jämt.