Liten vus

Liten vus

Renoverade tygbindor

bindorPosted by Liten vus 19 Mar, 2011 18:10
De första tygbindorna jag köpte var WAHMs och de är verkligen jättesköna! Fortfarande är de bland favoriterna. Tyvärr har vi väldigt hårt vatten där vi bor vilket sliter på ullen i spärrskiktet på baksidan så drygt hälften är tunnslitna eller fulla av små hål, de håller inte tätt längre :( . För att rädda dom har jag bytt ut spärrskiktet mot ny ull:


Material: Återvunnen röd bambuvelour, två lager ulltyg som baksida och två lager tjock återvunnen hampatrikå som uppsugande kärna. Plastknappar av märket KAM för att knäppa dom.

Mönster: WAHMs tygbindor (säljs inte längre i Sverige)

Kommentar: Jag har inte hunnit prova dom med nytt spärrskikt men orginalen är mina favoriter so far!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bitsk-Ragata 19 May, 2014 08:05

Hej, jag undrade om du visste vars man kunde köpa tygbindor som är utan fleece, PUL och annat plast - letar massor efter alternativ men hittar ingen som inte har nått plast i sina tygbindor utom nu detta inlägg som du skrivit som inte verkar innehålla nått plast alls...Jag har svårt att sy själv och behöver både bindor (för riklig mens) och trosskydd...

Har du några tips får du gärna maila: bitskragata66@gmail.com
Tack på förhand!